Thursday, September 07, 2006

ενα ποστ...ξενυχτικο No2

...εδω ειμαστε παλι...ναι λοιπον αυτος ο χειμωνας θα ειναι διαφορετικος απο τους αλλους για εναν πολυ απλο λογο: δεν θα ειμαι εδω. Μεταφερω την αφεντια μου εις τα βορειας Αγγλιας για εναν τουλαχιστον χρονακι, καθως απεφασισα να παραλαβω ενα Μαστερακι σε Προχωρημενη Επιστημη Υπολογιστων (advanced computer science). Το μονο σιγουρο λοιπον ειναι ενα για τον επομενο χρονο: θα χασω και τα υπολοιπα μαλλια της κεφαλης μου, καθως ειμαι πολυ αγχωτικος και πασχω απο ελλειψη αυτοπεποιθησης!Ενω γυρω μου ολοι δειχνουν να εχουν μια μυστηρια σιγουρια για τις ικανοτητες μου, εγω δεν παυω ποτε να αμφιβαλω για τον ιδιο μου τον εαυτο ακομα κι οταν η προϊστορια ειναι υπερ μου! Τι σκατα μου συμβαινει γιατρε??Γιατι φοβαμαι τοσο πολυ την αποτυχια?Γιατι σκεφτομαι οτι ισως να μην ειμαι φτιαγμενος εγω για τετοια φοβερα και τρομερα μαστερακια? Μηπως τα παραλεω??Τι παραπανω εχουν οι αλλοι δηλαδη?Θελω να αποδειξω κατι σε καποιον αραγε?Κι αν αυτος ο καποιος ειμαι εγω? Θα τρελαθω!!! Καποτε...ειχα αναπτυξει αυτην την αυτοπεποιθηση γιατρε...Ειχα κανει 1-2 προγραμματακια τα οποια τα γουσταρα πολυ και ενιωθα οτι μπορω να κανω οτιδηποτε.Αμε ειχα φτιαξει και ενα pacman πριν δυο χρονια με τεχνητη νοημοσυνη γιατρε μου!Αν το κερδισεις ρε μπαγασα σκιζω τα πτυχια μου! (καλα μην τα παραλεμε)... Ομως να εχουν περασει δυο γαμημενα χρονακια εκτοτε, ο κωλοστρατος βλεπεις...Επρεπε να υπηρετησω την πατριδα μου...(Αϊ σιχτιρ, αρχιζω και φορτωνω παλι!)... Ναι και να τωρα γιατρε εχω να πιασω γλωσσα προγραμματισμου πολυ καιρο, και με τα μαθηματικα ποτε δεν τα πηγαινα πολυ καλα, και ξαφνικα νιωθω λες και θα παω εκει στους εγγλεζους και θα με κατασπαραξουν!Και δεν μου μενουν και πολλα μαλλια ακομα ρε γιατρε!....
Αλλα ΟΧΙ ρε doctor! θα τους δειξω εγω!θα δουνε τι θα παθουνε!δεν με ξερουνε καλα εμενα!Αν βαλω το μυαλο μου κατω και το στιψω το ρημαδι κατι θα βγει δεν μπορει! Θα το παρω το κωλομαστερ και μετα θα ερθω εδω να το κανω κωλοχαρτο! Παλιογιατρε!!!

9 comments:

Anonymous said...

Καλό απόγευμα.
Τελικά μπορώ να αφήνω σχόλια σε σένα.
Νομίζω πως μπορείς κι εσύ να αφήνεις σχόλια σαν other, μια και εγώ έχω λογαριασμό στον blogger beta, πλέον.
Για δοκίμασε να δεις αν γίνεται!
Θα διαβάσω τα κείμενά σου και θα σχολιάσω αργότερα!

Εύα said...

Θα το παρεις,μη σκας..εσυ το μαστερ,εγω το πτυχιο.Στο ενδιαμεσο θα τα παιρνουμε στο κρανιο με τους μαλακες τους καθηγητες μας που πουλανε μουρη χωρις να ξερουν τι τους γινεται,που κοβουν φοιτητες με πλαφον,που παιρνανε κοσμο που εγραψε 4 σελιδες τραγουδια αφου δεν το διαβαζουν το κειμενο για να δουν τις μπαρουφες,εν τω πολλω το ευ,χαχα!!Εσυ ευτυχως την κανεις για τας Βορειας Αγγλιας,κοιτα να ντυνεσαι καλα,κανει κρυο εκει πανω.

par-i-saktos said...

@λουση
Αυτα τα beta μας μαραναν! :) Δεν καταλαβαινω γιατι βεβαια να μην συνεργαζεται η beta εκδοση με την παλιοτερη αλλα υποθετω ειναι προσωρινο αυτο μιας και ειναι σε δοκιμαστικη φαση ακομα. Θα δοκιμασω ως other μετα να δω αν πραγματι γινεται.

@ευα
Αχ αυτοι οι καθηγητες βρε ευα! Ολο μιλαμε για την παιδεια που πρεπει να εχουμε σαν εθνος για να λειτουργησουμε καλυτερα αλλα δεν καθομαστε να αναρωτηθουμε πως ειναι δυνατον να παρουμε αυτην την παιδεια απο καθηγητες που ουτε οι ιδιοι δεν την κατεχουν!Ελπιζω να μην δω τετοιες μαλακιες στην Αγγλια. Σ'ευχαριστω και για την συμβουλη, θα ντυνομαι σαν κρεμμυδι ! :)

Εύα said...

οχι και σαν κρεμμυδι πουλακι μου,χαχαχα!να ντυνεσαι καλα αλλα οχι και να ιδρωνεις γιατι κι ετσι μπορει να πουντιασεις,οκ;
Οσο για τους καθηγητες,τι να σου πω;Οτι καθηγητης μου στο ΤΕΙ,ετων 32,μικροτερος μου δλδ,οταν αντιληφθηκε την ηλικια μου με ρωτησε δημοσιως για ποιο λογο στην ηλικια μου τρεχω στο ΤΕΙ και τι θα το κανω το πτυχιο;Ο ιδιος φυσικα με περασε με 5 γιατι δεν μπορουσε να κανει αλλιως,βλεπεις διαβασα η αχρηστη κι εγραψα για 8 και του χαλασα τα σχεδια!
Λοβοτομη χρειαζονται,οχι μεταρρυθμιση...

Leigh-Cheri said...

Παιδιά, μπορώ να δηλώσω κι εγώ απερίφραστα ότι συμπάσχω;
Πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ από το 2000, 2 φορές επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ, όχι άξια να διοριστώ όμως παρ`όλ`αυτά (μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουνε αυτά!), φυσικά με τσακισμένη αυτοπεποίθηση "τόσο άχρηστη είμαι πια;", σκέφτομαι κι εγώ ξανά μανά κατατακτήριες για τα ΤΕΙ. Φοιτήτρια ως τα γεράματα, δηλαδή!
Και πάλι όμως η σκέψη που κυριαρχεί:"σιγά να μην με πάρουν!"

Σε ποιον γιατρό πηγαίνεις, είπαμε;
Μπορεί και να τον χρειαστώ;-)

Αν δεν την κάνω κι εγώ για κάνα νησί, να ησυχάσω!

Καλά κάνεις και φεύγεις! Σ` αυτή τη χώρα, το πολύ πολύ να σε φάει η μιζέρια. Και μη μασάς! Σίγουρα θα τα καταφέρεις!

par-i-saktos said...

γεια σου leigh-cheri!καλως ηρθες!

πραγματι ειναι τραγικη η κατασταση εδω. Τον τελευταιο καιρο που μιλαω με φιλους και μαθαινω νεα γνωστων και παλιων συμφοιτητων οι οποιοι εφυγαν στο εξωτερικο για μεταπτυχιακο ενα ειναι το συμπερασμα: Κανεις απο οσους γυρισαν πισω για να ζησουν εδω δεν εχει βρει δουλεια σχετικο με το μεταπτυχιακο του, και οσοι απο αυτους εμειναν εκει και βρηκαν δουλεια παιρνουν βασικο μισθο πανω απο 1500ευρω τον μηνα. Δεν λεω οτι αυτο ειναι ο κανονας και οτι εξω ολα ειναι ροδινα και μοιραζουν δουλειες και λεφτα για την πλακα τους, αλλα οτι ακουω τον τελευταιο καιρο με αποθαρυνει ολο και περισσοτερο απο μια ενδεχομενη επιστροφη στα 'πατρια' εδαφη. Το 'πατρια' ειναι σε εισαγωγικα γιατι κατα βαθος δεν νιωθω καμια χωρα πατριδα μου περισσοτερο απο καποια αλλη. Και δεν με νοιαζει πως ακουγεται αυτο σε καποια αυτακια...

Υ.Γ. Θα σε επισκεφτω στον 'χωρο' σου ακομα καλυτερη γνωριμια :)

Leigh-Cheri said...

Ρόδινα ξερόδινα, έξω τουλάχιστον, αν δουν ότι είσαι καλός κι ότι δουλεύεις, "σ` εκμεταλλεύονται". Έστω αυτό! Σε κρατούν στις υπηρεσίες τους.Δεν σε διώχνουν. Έστω αυτό!
Τα δικά μας "πάτρια" είναι που σε διώχνουν πάντα!
Και για τ` αυτάκια που λες, μη σκοτίζεσαι. Δεν πρόκειται να ιδρώσουν...

Anonymous said...

Καλησπέρα!
Δεν είμαι ο Γιατρός βέβαια, αλλά μού άρεσες πολύ σε αυτό το ποστ!

Το θα "τα σκίσω τα πτυχία μου" τό έχω πει κι εγώ 3-4 φορές μέσα σε ένα μήνα!
Τι διάολο συμβαίνει μού λες;

Τελικά όμως, πιστεύω, ότι και τις ιδιαίτερες ικανότητες διαθέτεις και τους άγγλους θα τούς σκίσεις!
Ωραία είναι στα βόρεια, μην σε πτοεί τίποτα, όλα θα τα καταφέρεις!
Είμαι σίγουρη!

Έφτιαξες pacman, ε;;;
Tον γουστάρω πολύ τον πάκμαν.
Άντε και σε άλλα πολύ σπουδαία!

Καλό βράδυ!
:-)))

Anonymous said...

Καλησπέρα!
Δεν είμαι ο Γιατρός βέβαια, αλλά μού άρεσες πολύ σε αυτό το ποστ!

Το θα "τα σκίσω τα πτυχία μου" τό έχω πει κι εγώ 3-4 φορές μέσα σε ένα μήνα!
Τι διάολο συμβαίνει μού λες;

Τελικά όμως, πιστεύω, ότι και τις ιδιαίτερες ικανότητες διαθέτεις και τους άγγλους θα τούς σκίσεις!
Ωραία είναι στα βόρεια, μην σε πτοεί τίποτα, όλα θα τα καταφέρεις!
Είμαι σίγουρη!

Έφτιαξες pacman, ε;;;
Tον γουστάρω πολύ τον πάκμαν.
Άντε και σε άλλα πολύ σπουδαία!

Καλό βράδυ!
:-)))